Psykologförbundet söker utredare


Vi söker en utredare som vill vara med och utveckla arbetet med psykologers förutsättningar på arbetsplatser, i olika verksamheter och i samhället i stort.   

Du kommer i nära samarbete med övriga medarbetare på kansliet arbeta med att omvärldsbevaka, föreslå och ta fram underlag samt analysera utredningar i vår intressesfär. Eftersom vi är en medlemsorganisation kommer du att ha kontakt med både medlemmar och förtroendevalda samt delta i olika nätverk.

 Vi söker dig som har universitets- eller högskoleutbildning inom det samhällsvetenskapliga området, gedigen kunskap om metod och statistikbearbetning, gedigen erfarenhet av kvalificerat utredningsarbete samt är en mycket god skribent. Du är van att arbeta tillsammans med andra på ett processinriktat sätt. Det är en fördel om du har erfarenhet av påverkansarbete inom organisationsvärlden.

Frågor? Ring eller mejla till förbundsdirektör Ulrika Edwinson, 0709-676 402, ulrika.edwinson@psykologforbundet.se .
Facklig kontakt på arbetsplatsen är Susanne Bertman, susanne.bertman@psykologforbundet.se  
och Leif Pilevång, leif.pilevang@psykologforbundet.se .

Välkommen med din ansökan till jobbansokan@psykologforbundet.se senast den 30 mars 2017.
Märk ditt mail med "Utredare"

I denna rekrytering har vi redan tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.