Psykologförbundet söker kommunikationsansvarig


Vi söker en kommunikatör som vill arbeta med att utveckla kommunikationen inom hela organisationen för att skapa engagemang och genomslag för vår externa kommunikation.

Vi står inför ett omfattande arbete med att utveckla den interna kommunikationen och vi tror att du har erfarenhet från liknande processer. I första hand kommer du ha ansvar för den interna kommunikationen men din kompetens kommer att användas som stöd i alla interna processer, t ex stöd till förtroendevalda, medlemmar och påverkansfrågor, samt aktiviteter och projekt. Du kommer att jobba i lednings- och kommunikationsgruppen där 5 personer idag arbetar tillsammans, bl a webbredaktör, pressansvarig och förbundsdirektör.

Vi söker dig som har högskole- eller universitetsexamen inom kommunikationsområdet. Du har gedigen erfarenhet av operativt kommunikationsarbete i en organisation och erfarenhet av strategiskt kommunikationsarbete. Vi tror det är en fördel om du har erfarenhet från arbete i en politiskt styrd organisation. Våra arbetsformer bygger på samarbete och lärande.   

Frågor? Ring eller mejla till förbundsdirektör
Ulrika Edwinson, 0709-676 402, ulrika.edwinson@psykologforbundet.se . 
Facklig kontakt på arbetsplatsen är
Susanne Bertman, susanne.bertman@psykologforbundet.se  
och Leif Pilevång, leif.pilevang@psykologforbundet.se .

Välkommen med din ansökan till jobbansokan@psykologforbundet.se senast den 30 mars 2017.
Märk ditt mail med "Kommunikationsansvarig".

I denna rekrytering har vi redan tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.