Lediga jobb på Psykologförbundet

Varmt välkommen med din ansökan till våra lediga jobb på Psykologförbundet.

Administratör specialistutbildningen

Administratören kommer i nära samarbete med övriga medarbetare på specialistutbildningen arbeta med ärendehantering och administrering av kurser. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som administratör är:

  • Administrering och återkoppling till ST-psykologer på ansökan och studieplaner
  • Administrering kring godkännandet av specialistkurser
  • Administrering av kursutvärderingar
  • Dialog och samarbete med kursarrangörer

Kvalifikationer
Vi söker dig med erfarenhet av utbildningsadministration. Erfarenhet av arbete med digitala lärplattformar, web mm är meriterande. God kunskap inom Office-paketet (ex Excel) är nödvändigt för arbetet.

Som person behöver du vara ansvarsfull, välstrukturerad och ha en känsla för kvalitetsfrågor. Du bör trivas med en bredd i arbetsuppgifterna. Vi värdesätter en vilja att vara en del av ett team.

Ansökan, tillträde och omfattning
Anställningen är ett vikariat på 100 %. Tillträde snarast möjligt enligt överenskommelse och avslut 2017-11-30. Placeringsort Stockholm. Välkommen med din ansökan senast 15 januari 2017 till maria.lindhe@psykologforbundet.se

Psykologförbundet är den fackliga yrkesorganisationen för psykologer, studerande vid psykologprogrammen samt disputerade i psykologi och pedagogik. Förbundet driver sedan 1992 en formaliserad specialistutbildning för psykologer. Förbundets kansli ansvarar för att driva, utveckla och administrera specialistutbildningen. Nu söker vi en administratör med ansvar att administrera kurshanteringen.

Har du frågor? Kontakta Ulrika Edwinson, förbundsdirektör, ulrika.edwinson@psykologforbundet.se eller Maria Lindhe, central studierektor, maria.lindhe@psykologforbundet.se